ZEN-shiatsu

Shiatsu (shi = vinger, atsu = druk) is een vorm van lichaamstherapie. Het is een energetische behandeling ontwikkeld in Japan, de focus ligt op de behandeling van meridianen. Een meridiaan is als een rivier van energie.
Door strekkingen en druk op de huid kan jouw Qi (levensenergie) beter stromen, waardoor het zelfgenezend vermogen van je lichaam groeit.
Er zijn verschillende stijlen, ik werk rond Zen-Shiatsu (stijl van Masunaga). Hier combineren we Japanse massagetechnieken met TCM (Traditionele Chinese Geneeskunde) en Westerse kennis over fysiologie. We behandelen de energiebanen in het hele lichaam.
Als behandelaar werken we aan zelfontwikkeling om meer in onze kern (hara) te komen. Daardoor kunnen we beter ‘luisteren’ naar jouw lichaam .
De behandeling brengt de ontvanger in een diepe ontspanning. Dit vergroot je lichaamsbewustzijn en brengt je terug in balans.

Zen-Shiatsu, ontspannende massage

Behandeling op afspraak. Boek via mail of whatsapp +32474443459 voor een revitaliserende of ontspannende behandeling.
Zorg ervoor dat u gemakkelijke kledij draagt.
Heb je nog vragen ? Stel ze gerust.

🎄 KERSTKADOTIP 🎄
Kadobon
shiatsu behandeling

bESTEL VIA MAIL OF WHATSAPP

Deze vorm van massage leunt dicht aan bij de werkwijze van Yin yoga, een van de yogavormen die bij 2060flow een paar keer per week op het uurrooster staat.

Praktische infO